standard-title Agrarisch – Automatisering Door toepassing van automatisering van uw administratie krijgt u als agrarisch ondernemer meer informatie en inzicht die u het prettig ondernemen makkelijker maken. Snel inspelen op de wisselende omstandigheden helpen u bij het behalen van een optimaal rendement.

Agrarisch – Automatisering

Door toepassing van automatisering van uw administratie krijgt u als agrarisch ondernemer meer informatie en inzicht die u het prettig ondernemen makkelijker maken. Snel inspelen op de wisselende omstandigheden helpen u bij het behalen van een optimaal rendement.

Agrovision / Snelstart / Exact Online / Uniform Agri

Het enige wat u hoeft te doen is uw administratie naar ons toe te sturen. Wij zorgen ervoor dat uw administratie, wordt ingeboekt en verwerkt. Geeft u er de voorkeur aan om uw administratie zelf in te boeken, dan kunnen wij u hier natuurlijk in ondersteunen. Wij kunnen u helpen met de keuze van boekhoudpakket en het inrichten van uw administratie. Binnen onze organisatie werken wij met Agrovision, Snelstart, Exact Online en Uniform-Agri, zodat de administratie die door u is ingeboekt altijd bij ons digitaal verwerkt kan worden.

Bankgegevens inlezen

De bovenstaande software-pakketten beschikken over de mogelijkheid om informatie uit te wisselen tussen internetbankieren en de financiële administratie. Dit is eenvoudig toe te passen en levert een aanzienlijke tijdsbesparing op.

  • Exact Online
  • Uniform Agri
  • Snelstart
  • AgroVision