Aangifte inkomstenbelasting

Wij kunnen zorg dragen voor het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen en het aanvragen van toeslagen, zodat u er verzekerd van bent dat u niet alleen alles goed heeft vastgelegd, maar dat u ook niet teveel belasting betaalt.

Controle van de door u zelf ingevulde aangifte inkomstenbelasting

Geeft u er de voorkeur aan om uw aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen zelf in te vullen maar vindt u het prettig dat een deskundige het nog even voor u controleert, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. De fiscale- wet en regelgeving verandert continu. De deskundigen van Drenthe Signaal volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen dit voor u in begrijpelijke taal.

Aanvragen toeslagen bij de belastingdienst

Ook voor het aanvragen van toeslagen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan bijvoorbeel zorg- en huurtoeslag. Maar ook de kinderopvangtoeslag kan door ons worden verzorgd. De regelgeving omtrent deze toeslagen verandert voortdurend en het is dan ook van belang hier op tijd op te anticiperen. Wij houden dit in de gaten en sturen desgewenst bij.

Financiële analyse en planning

Het inzichtelijk maken van uw persoonlijke financiën, het plannen van uw financiële toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pensioenopbouw, testamenten, voordelig schenken. Door dit tijdig inzichtelijk en helder te maken kunt u samen met uw adviseur bepalen hoe u een fiscaal optimum kunt bereiken. Ook als er zich onverwachte situaties in uw privé leven voordoen zijn wij er voor u om u te adviseren hoe u uw financiële toekomst veilig kunt stellen.

Advies met betrekking tot financiële en fiscale gevolgen bij huwelijk en echtscheiding

Een huwelijk of echtscheiding zorgt ervoor dat er veel geregeld moet worden. Zowel op financieel als op fiscaal vlak. Hierin willen wij u graag ontzorgen.